Waarom Gegeon2018-09-11T07:38:07+01:00

Als de mobiliteit afneemt

kunnen er gevoelens van eenzaamheid ontstaan en kan ongemerkt een druk sociaal leven veranderen in een eenzaam bestaan.

Maak een afspraak

Men verliest soms de partner en leeftijdsgenoten. Het eigen kringetje kan te klein worden en is er behoefte aan hulp.

Het aantal mantelzorgers dat overbelast is, neemt toe. Bovendien verandert de relatie met de hulpvrager; de mantelzorger is dan niet alleen partner of kind maar ook verzorgende. Soms wil een moeder gewoon de moeder zijn, de zoon de zoon en de dochter de dochter die op bezoek komt om bij te praten zonder dat er een lijstje met taken klaarligt. GeGeOn is in staat om verschillende taken van uw mantelzorgers, op een betrokken en professionele manier over te nemen. GeGeOn werkt met u samen en beslist samen met u. U houdt zo te allen tijde de regie over uw eigen leven.

Bekijk onze diensten

Jenny Veldman

Het zorgen voor anderen zit al van jongs af aan in mijn bloed. Na mijn terugkeer uit Bonaire, waar ik als helpende en verzorgende jarenlang werkzaam ben geweest, wil ik ook hier graag tot steun voor mijn naaste zijn. Ik zie bij mijn eigen moeder hoe zij geniet van een wandeling buiten, een ritje door de natuur en het er gewoon zijn voor haar met een luisterend oor. Daardoor weet ik ook hoe fijn het is voor een mantelzorger als hij of zij even, met een gerust hart, de zorg uit handen kan geven. Wat ik voor mijn eigen moeder doe, wil ik ook heel graag voor anderen doen.

Dankzij mijn professionele achtergrond weet ik structuur, warmte en gezelligheid te brengen en tegelijkertijd toe te zien op veiligheid, gezondheid en welzijn van mensen die dat nodig hebben. Daarbij steek ik graag de handen uit de mouwen.

Maak een afspraak